fredag 24 juli 2009

Loppisturné

Vi gjorde en loppisturné i går, hela familjen, vi packade lite fika och drog iväg på jakt efter något spännande. På första stoppet hittade sonen en liten glassbil i plast som fungerade som sparbössa. Han fick själv fråga pris och betala och han visade sig vara en bra förhandlare. Bilen kostade fem kronor och sonen fick fem kronor tillbaka i växel så att han skulle ha något att stoppa i sin nya sparbössa. Maken hittade en riktigt tacky plastram i guld som faktiskt var riktigt snygg. Vi får se var den hamnar någonstans, nya kontoret kanske. Själv hittade jag faktiskt inget alls som jag fastnade för, men vi tog en sväng in på Åhlens och kollade in rean och där kontrade jag med en stor vit kanin i porslin. Maken ska få snygga till den lite med lite mönster och färg så kan den bli spännande. Lovar att lägga upp bilder på projekten när de är färdiga.

Vi stannade först i Vallsta på en loge, där fanns det massor av saker men inget direkt spännande. Vi är ute efter lite äldre saker men sonen hittade i alla fall en glassbil så det var ju bra. På en antikaffär i Vallsta fanns det mycket vackra möbler men vi var mer ute efter småsaker så det var fel ställe. Utanför Arbrå hittade maken en tavelram på ett alldeles nyöppnat loppis. Väldigt trevliga människor och rena, snygga saker där.
I Bollnäs hittade vi inget alls, inte ens på Erikshjälpen, så vi åkte och fikade istället innan vi åkte hem igen, nöjda med dagens utflykt.

Ett bra tips till andra loppissugna föräldrar med småbarn är att skaffa barnvakt eller att packa med filmer, tablettaskar och allt tålamod som finns där hemma :) Men vi hade skoj och det gick faktiskt över förväntan, även om vi fick gå in i skift på några ställen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar